Miksi kotisivu on tärkeä osa liiketoimintaa?

Kotisivu on yrityksesi myynnin ja markkinoinnin kivijalka ja liiketoiminta sen päälle rakennettava talo. Ilman kunnollista kivijalkaa on vaikeaa rakentaa sen päälle kestävää ja toimivaa taloa.

Kun asiakas päätyy klikkaamaan itsensä yrityksesi kotisivulle, tavoitteena on, että hän saa sivultasi hakemaansa tietoa, ratkaisun ongelmaan tai vaikka etsimänsä tuotteen. Jos kotisivu on rakennettu huonosti tai se ei lataudu oikein mobiililaitteilla tai sieltä ei löydy ratkaisua ongelmaan, asiakas poistuu, eikä enää palaa. Tämä on tärkein syy, miksi kotisivun tulisi aina latautua nopeasti kaikilla laitteilla ja sieltä tulisi löytyä nopeasti se asia, jota asiakas etsi.

97% Suomalaisista käyttää hakukoneena Googlea. On siis tärkeää, että yrityksesi löytyy sieltä. Tiesitkö, että Google arvostaa hakutuloksissaan enemmän sellaisia kotisivuja, jotka latautuvat nopeasti, toimivat mobiilissa ja niissä on kävijöiden mielestä hyvää sisältöä? Google Ads tekee aivan samaa ja se jopa hylkii sivuja, jotka ovat teknisesti huonosti toteutettuja, eivätkä toimi mobiilissa ja niiden sisältö on huonoa.

Testaan yrityksesi kotisivun veloituksetta ja saat minulta erittäin kilpailukykyisen tarjouksen kotisivusta tai verkkokaupasta ja siihen liittyvästä hakukoneoptimoinnista sekä Google Ads -mainonnasta. Saat myös sisällöntuotannon sekä valokuvat.

Kotisivut ja verkkokauppa Alkaen 500 €

✓ Laadukkaat kotisivut toiveiden mukaan

✓ Brändipaketti

✓ Sisällöntuotanto

✓ Alusta voidaan valita sen mukaan, haluatko itse päivittää sivuja

✓ Haluamasi verkkotunnus ja sähköposti

✓ Responsiivinen Premium teema, joka toimii kaikilla laitteilla

✓ Elinikäinen lisenssi teeman päivityksiin (arvo 89 € / vuosi)

✓ SOME-kanavien upotus

✓ Hakukoneoptimointi

Googlemainonta

✓ Lomakkeet

✓ Chat

✓ Kuvagalleria

✓ Someikonit

✓ Videoiden upotus

✓ Google Analytics