Digipaja Rukiinen ja Stoori By Sara toteuttivat upean nettisivuprojektin brändäyksineen yritykselleni.  Ehdottomasti alansa rautaisia ammattilaisia. Iso suositus kaikille, jotka tarvitsevat apua markkinoinnissa!

Hanna Aronen

Yrittäjä, Catering HannaEmilia

Yhteistyö Rukiisen kanssa oli helppoa ja saimme vihdoinkin Kellokosken Ruukille sen ansaitsemat hienot nettisivut. Pekalta käy myös nopeasti sivustomuutokset ja päivitykset. Suosittelen 5/5!

Pepe Makkonen

Toimitusjohtaja, Kellokosken Tehtaat Oy

Sekä projekti, että yhteydenpito sujui mutkattomasti ja lopputulos oli halutunlainen!

Riikka Kokkonen

Yrittäjä, Koirapalvelu Kannattava

Kotisivut ovat olleet mielessä jo pitkään, mutta tarvetta mainonnalle ei ole ollut. Nyt uuden tarjoamani palvelun myötä mainonnalle tuli tarve ja siksi siis tuumasta toimeen. Minulle oli yhteistyössä tärkeää sujuvuus ja luottamuksen syntyminen. Annoit esimerkkejä, vaihtoehtoja ja tilaa omille ajatuksille sekä kommenteille. Oli myös hyvä huomata itsessä prosessi, jossa alkuun minulla ei ollut mitään mielipiteitä vaan annoin sinulle ns. vapaat kädet ja sitten alkoikin mielipiteitä löytymään ja muutostoiveita tulla. Eli tästäkin iso kiitos, oma tyyli syntyikin!

Kiireisenä yrittäjänä arvostan myös suuresti sähköpostien välityksellä toimimista (ei ole aikaan sidottua), sillä palavereille tai puheluille ei olisi varmasti löytynyt aikaa yhtä nopeatahtisesti. Tykkäsin myös tavastasi kertoa, että missä kohtaan mennään ja mikä aikataulullisesti mahtuu vielä hintaan ja mitä lisätyöt maksaa. On myös huojentavaa tietää, että et katoa minnekään vaan puoleesi voi kääntyä päivityksien yhteydessä.

Tiia Matilainen

Yrittäjä, Psykoterapia Tiia Matilainen Oy

Kellokosken ruukki

Kellokosken Ruukki on ainutlaatuinen kulttuuri-historiallinen alue Tuusulassa, Keski-Uudellamaalla. Sen juuret ulottuvat aina 1750-luvulle saakka. Alueella ei ole aiemmin ollut verkkosivuja, vaan tapahtumista ja ajakohtaisista asioista on tähän asti tiedotettu ruukin epävirallisella Facebook -sivulla. Verkkosivun avulla uudet ja vanhat kävijät löytävät tarjolla olevat palvelut ja ajankohtaiset asiat yhdeltä sivustolta. Myös ruukin historiaa on esitelty sivustolla lyhyesti. Kellokosken ruukille haluttiin luoda myös brändi. Logon tekstiksi valikoitui rustiikkinen fontti ja väreiksi tiilen punainen, vaaleansininen, keskisininen sekä talkin valkoinen. Nämä värit kuvastavat ruukin aluetta, jossa tiilet, vesi ja vaaleat rakennukset näyttelevät pääosaa. Projekti tehtiin yhteistyössä Stoori By Sara Oy:n kanssa.

Loimulasse

Loimulasse on kalan ja muiden elintarvikkeiden kypsennykseen avotulella tarkoitettu loimulauta. Loimulassen brändi-ilme oli vanhahtava ja kaipasi päivitystä. Haluttiin jotain raikasta, mutta kuitenkin perinteitä kunnioittaen. Brändin ilmeeksi valikoitui tummansininen, jossa oranssi toimii tehosteena. Logoksi valittiin puna-oranssi nuotio ja teksti Loimulasse. Sloganiksi päätyi lopulta “Lempeästi roihuten”. Loimulassen brändiuudistus tehtiin yhteistyössä Stoori By Sara Oy:n kanssa ja verkkokauppa sekä tuote valokuvaukset ovat Rukiisen käsialaa. Tutustu Loimulasseen lisää osoitteessa loimulasse.fi

Myös pakkaus suunniteltiin uudestaan. Kansikuvaksi halusin käsin piirretyn kuvan ja taakse helpot ohjeet pictogrammeilla kuvattuna. Pakkaussuunnittelusta ja kuvituksesta vastasi CheckPoint Production Oy.

arcteam

Arcteam on Espoolainen laadukkaita ja monipuolisia palveluja tarjoava arkkitehtitoimisto. Arcteamilla ei ollut aiemmin kotisivuja, joten sellaiset tarvittiin. Halusin tuoda arcteamin yrittäjän, Juhan, isosti esille sivustolla, jotta yritys saa kasvot. Valokuvauksen lisäksi tein myös videon. Juhan haastattelusta vastasi ja sivuston tekstit toteutti Stoori By Sara Oy.

Hius- ja kauneusstudio Valo

Hius- ja kauneusstudio Valo on Tuusulan Kellokoskella sijaitseva parturikampaamo sekä kauneusstudio. Valolle haluttiin uusi ilme sekä kotisivut. Brändistä ja teksteistä vastasi Stoori By Sara Oy ja valokuvauksen sekä kotisivut hoiti Rukiinen.

Robottihitsaus

Robottihitsaus.fi on Elektrorakenne Oy:n alainen verkkosivusto. Elektrorakenne halusi erillisen sivuston kertomaan pelkästä robottihitsauksesta, joka on yksi heidän tuottamista palveluistaan. Sivustosta haluttiin kevyt ja informatiivinen.

Elektrorakenne

Elektrorakenne Oy on vuonna 1972 perustettu vaativiin metallin alihankintatöihin erikoistunut konepaja. Palveluvalikoima on laaja, joten asiat piti pystyä tiivistämään, mutta kuitenkin kertomaan ne niin, että tarvittava tieto on saatavilla. 50 vuotisen taipaleen kunniaksi päätettiin uusia paitsi nettisivut, myös brändi.

Evetta

Evetta on Tuusulalainen yritys, joka tarjoaa tasokasta kodin ylläpitoa. Evetta ei ole perinteinen siivousfirma, vaan heiltä saa puhtaanapidon lisäksi myös esimerkiksi pyykinpesu- ja viikkauspalvelua, nurmikon leikkausta ja ruoanlaittoa. Huikean hieno idea Evetan yrittäjältä, Nooralta. Evetan brändin ja ilmeen suunnitteli Stoori By Sara Oy ja kotisivun teknisestä toteutuksesta sekä Nooran valokuvauksesta vastasi Rukiinen.

Linnails

Linnails on kynsistudio, joka toimii Järvenpäässä. Linnailsin yrittäjä Miia loihtii uskomattaman upeita värejä ja yksityiskohtaisia kynsiä, jotka sivuston sloganin mukaisesti – viimeistelevät lookin. Linnailsilla oli ennestään verkkosivut, mutta ne haluttiin siirtää alustalle, jossa yrittäjä voisi itse helposti päivittää sivuja ja sivustoon voisi myöhemmin liittää esimerkiksi verkkokaupan.

Catering HannaEmilia

Catering HannaEmilia on pitopalvelua tarjoava yritys Mäntsälän Hyökännummella. Hanna loihtii kotikeittiössään upeita leivonnaisia, kakkuja ja suolaisia ruokia. Nettisivusta ja valokuvauksesta vastasi Rukiinen ja yrityksen Brändin suunnitteli Stoori By Sara.

Psykoterapia Tiia Matilainen

Psykoterapia Tiia Matilainen tarjoaa Kognitiivista psykoterapiaa ja työnohjausta Helsingissä ja Järvenpäässä sekä etäyhteydellä verkossa. Tiia halusi selkeät, rauhalliset ja yksinkertaiset sivut.