Kellokosken ruukki

Kellokosken Ruukki on ainutlaatuinen kulttuuri-historiallinen alue Tuusulassa, Keski-Uudellamaalla. Sen juuret ulottuvat aina 1750-luvulle saakka. Alueella ei ole aiemmin ollut verkkosivuja, vaan tapahtumista ja ajakohtaisista asioista on tähän asti tiedotettu ruukin epävirallisella Facebook -sivulla. Verkkosivun avulla uudet ja vanhat kävijät löytävät tarjolla olevat palvelut ja ajankohtaiset asiat yhdeltä sivustolta. Myös ruukin historiaa on esitelty sivustolla lyhyesti. Kellokosken ruukille haluttiin luoda myös brändi. Logon tekstiksi valikoitui rustiikkinen fontti ja väreiksi tiilen punainen, vaaleansininen, keskisininen sekä talkin valkoinen. Nämä värit kuvastavat ruukin aluetta, jossa tiilet, vesi ja vaaleat rakennukset näyttelevät pääosaa. Projekti tehtiin yhteistyössä Stoori By Sara Oy:n kanssa.

Loimulasse

Loimulasse on kalan ja muiden elintarvikkeiden kypsennykseen avotulella tarkoitettu loimulauta. Loimulassen brändi-ilme oli vanhahtava ja kaipasi päivitystä. Haluttiin jotain raikasta, mutta kuitenkin perinteitä kunnioittaen. Brändin ilmeeksi valikoitui tummansininen, jossa oranssi toimii tehosteena. Logoksi valittiin puna-oranssi nuotio ja teksti Loimulasse. Sloganiksi päätyi lopulta “Lempeästi roihuten”. Loimulassen brändiuudistus tehtiin yhteistyössä Stoori By Sara Oy:n kanssa ja verkkokauppa sekä tuote valokuvaukset ovat Rukiisen käsialaa. Tutustu Loimulasseen lisää osoitteessa loimulasse.fi

Myös pakkaus suunniteltiin uudestaan. Kansikuvaksi halusin käsin piirretyn kuvan ja taakse helpot ohjeet pictogrammeilla kuvattuna. Pakkaussuunnittelusta ja kuvituksesta vastasi CheckPoint Production Oy.

arcteam

Arcteam on Espoolainen laadukkaita ja monipuolisia palveluja tarjoava arkkitehtitoimisto. Arcteamilla ei ollut aiemmin kotisivuja, joten sellaiset tarvittiin. Halusin tuoda arcteamin yrittäjän, Juhan, isosti esille sivustolla, jotta yritys saa kasvot. Valokuvauksen lisäksi tein myös videon. Juhan haastattelusta vastasi ja sivuston tekstit toteutti Stoori By Sara Oy.

Hius- ja kauneusstudio Valo

Hius- ja kauneusstudio Valo on Tuusulan Kellokoskella sijaitseva parturikampaamo sekä kauneusstudio. Valolle haluttiin uusi ilme sekä kotisivut. Brändistä ja teksteistä vastasi Stoori By Sara Oy ja valokuvauksen sekä kotisivut hoiti Rukiinen.

Robottihitsaus

Robottihitsaus.fi on Elektrorakenne Oy:n alainen verkkosivusto. Elektrorakenne halusi erillisen sivuston kertomaan pelkästä robottihitsauksesta, joka on yksi heidän tuottamista palveluistaan. Sivustosta haluttiin kevyt ja informatiivinen.

Elektrorakenne

Elektrorakenne Oy on vuonna 1972 perustettu vaativiin metallin alihankintatöihin erikoistunut konepaja. Palveluvalikoima on laaja, joten asiat piti pystyä tiivistämään, mutta kuitenkin kertomaan ne niin, että tarvittava tieto on saatavilla. Nettisivu-uudistuksen lisäksi päätettiin uusia koko brändi.

Evetta

Evetta on tuore Tuusulalainen yritys, joka tarjoaa tasokasta kodin ylläpitoa. Evetta ei ole perinteinen siivousfirma, vaan heiltä saa puhtaanapidon lisäksi myös esimerkiksi pyykinpesu- ja viikkauspalvelua, nurmikon leikkausta ja ruoanlaittoa. Huikean hieno idea Evetan yrittäjältä, Nooralta. Evetan brändin ja ilmeen suunnitteli Stoori By Sara Oy ja kotisivun teknisestä toteutuksesta sekä Nooran valokuvauksesta vastasi Rukiinen. 

Linnails

Linnails on kynsistudio, joka toimii Järvenpäässä. Linnailsin yrittäjä Miia loihtii uskomattaman upeita värejä ja yksityiskohtaisia kynsiä, jotka sivuston sloganin mukaisesti – viimeistelevät lookin. Linnailsilla oli ennestään verkkosivut, mutta ne haluttiin siirtää alustalle, jossa yrittäjä voisi itse helposti päivittää sivuja ja sivustoon voisi myöhemmin liittää esimerkiksi verkkokaupan. Valitsin tähän alustaksi helppokäyttöisen Wixin.